Početna Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija
Stranice: [1]
Autor Tema: Trazim da kupim stap i masinicu...  (Pročitano 496 puta)
Igor Gejo
Administrator
Punopravni član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« poslato: 13.07.2009. 21:59 »

Treba mi baitcast stap iz jednog dela 6'-7' fast action, 10-25lb tezine bacanja, i neka solidna masinica (leva).
Ako neko ima nesto tako na prodaju, ili ako mozda neko vidi neki oglas ili slicno molim da mi javi.
Hvala unapred
pozdrav
Sačuvana

Igor Gejo
Administrator
Punopravni član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #1 poslato: 16.07.2009. 20:38 »

Igore!
Hvala ti mnogo na informaciji ,posle cu da otvorim sajt da vidim kako to ide za dozvole. Kod ribolovaca na poslu sam se raspitivao za stap koji trazis i svi kazu da je to tesko naci ,ko ima nece da proda .Moj  plant menager je skoro kupio novi 6.5 ft G-Loomis GLX jednodelni u BAS PRO SHOP(HWY400) ZA 240dolara.
   Kada je YUCAST poceo sa radom ovako sam ga i zamisljao kao razmenu informacija, a za zezanje da bude zaduzen Tectan .Dali ce ko biti u subotu na GR-u.Volio bih da se vise korisnika YUCAST-a ukljuci u razmenu informacija kao isa pitanjima.Vesko je bio veoma fer zadnji put kad je odao neke svoje korisne trikove za pocetnike . Da vas ne gnjavim vise   pozdrav 

uuf taj GLX dobro zvuci al nisam bas toliko spreman da odvojim za sada. Prvo pocetnik sam u toj vrsti pecanja, drugo, camac jos nemam a nameravam da taj kombo koristim za cupanje basova iz lokvanja i travuljine... tako da ako se to i desi bice maksimum 2-3 puta godisnje....
Bez brige imam ja alternativu, snimio sam u lebaronovom katalogu Daiwa Exceler i drugu Daiwa megaforce 70 -80 dolara plus taksa - mislim da nisu lose za te pare, a stap, nadam se da je ostao jos koji frontier... mislim da su bili oko 100tinak dolara - 120....
Tako da ako do kraja ovog meseca ne nadjem nista ovako preko oglasa kupujem to.
Sačuvana

shtuka
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 18.07.2009. 11:02 »

Igore,
Exceler i Megaforce nisu lose masinice ali po mom misljenju nisu najbolje resenje za travu i jake naylone/stapove. Mislim mogu da posluze, ali nije to to...cuo sam neke reporte gde se dosta ljudi zali da su im zubcanici otisli i masinica prokizala i sa normalnim ribolovm.
Ako si bas zagrizao za jednu od njih, onda ju bolje koristi za normalne stvari a Advantage (koju si kupio u Martu) koristi za teze stvari, posto je Advantage definitivno robusnija masinica.
Poz

- mogu i ja jos pogledati kod sebe sta imam pa ti javim na PP. Imam jos neke stvari koje planiram prodati a nisam ih stavio na onaj oglas...
Sačuvana

Igor Gejo
Administrator
Punopravni član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #3 poslato: 18.07.2009. 14:28 »

Hvala Milose, al svrbeli dlanovi i Vesko mi napravio dobar dil sa kinezom (Paul/Angling spesalties) tako da sam dobio exceler i stcroix triumph za 150 dolara bez takse. Mislim da sam super prosao!
A sto se tice tvog saveta u potpunosti se slazem - mislim odmah na oko se vidi da je adventage puno robusnija i pouzdanija (nije dzabe duplo skuplja!) tako da cu upravo to i da uradim sto savetujes.
Inace STcroix triumph je 6'6" 10-20 fast action.... i mogu ti reci da mi se bas svidja...! Namigivanje

Neznam da li je Dado kupio sta je trazio, znam da se interesovao ranije za neki bait cast combo... al ga nesto nema u poslednje vreme... zagubio se! tako da moj ti je savet da ti stavis sve sto imas i na ovaj forum, mozda se i Vesko onda povede tvojim primerom pa napokon pokrene taj garage sale o kome tako dugo prica!

pozdrav i hvala svima!
« Poslednja izmena: 18.07.2009. 15:11 Igor Gejo » Sačuvana

Stranice: [1]
Štampaj
Prebaci se na: