Igore!
Hvala ti mnogo na informaciji ,posle cu da otvorim sajt da vidim kako to ide za dozvole. Kod ribolovaca na poslu sam se raspitivao za stap koji trazis i svi kazu da je to tesko naci ,ko ima nece da proda .Moj plant menager je skoro kupio novi 6.5 ft G-Loomis GLX jednodelni u BAS PRO SHOP(HWY400) ZA 240dolara.
Kada je YUCAST poceo sa radom ovako sam ga i zamisljao kao razmenu informacija, a za zezanje da bude zaduzen Tectan .Dali ce ko biti u subotu na GR-u.Volio bih da se vise korisnika YUCAST-a ukljuci u razmenu informacija kao isa pitanjima.Vesko je bio veoma fer zadnji put kad je odao neke svoje korisne trikove za pocetnike . Da vas ne gnjavim vise pozdrav
uuf taj GLX dobro zvuci al nisam bas toliko spreman da odvojim za sada. Prvo pocetnik sam u toj vrsti pecanja, drugo, camac jos nemam a nameravam da taj kombo koristim za cupanje basova iz lokvanja i travuljine... tako da ako se to i desi bice maksimum 2-3 puta godisnje....
Bez brige imam ja alternativu, snimio sam u lebaronovom katalogu Daiwa Exceler i drugu Daiwa megaforce 70 -80 dolara plus taksa - mislim da nisu lose za te pare, a stap, nadam se da je ostao jos koji frontier... mislim da su bili oko 100tinak dolara - 120....
Tako da ako do kraja ovog meseca ne nadjem nista ovako preko oglasa kupujem to.