Početna Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija
Stranice: [1]
Autor Tema: spinning  (Pročitano 852 puta)
krajisnik
Punopravni član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« poslato: 25.12.2008. 14:00 »

posto  nemam puno iskustva a i novca molim uvazene  kolege  ribolovce za vasa misljenja i iskustva o shi mano stradic.ja znam da je stela odlicna ali u ovoj sadasnjoj situaciji  ja je nemogu sebi  priustiti.       hvala i bistro  na mutnoj  niagari       

Sačuvana

Igor Gejo
Administrator
Punopravni član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #1 poslato: 25.12.2008. 19:34 »

Hej sta reci... najbolja masinica za te pare - a bogami i najlaksa - stim sto to pricam za stari model - bela masinica. Novu nemam i neznam nista o njoj osim sto ima jedan lager vise i sto lepse izgleda. Ne svidja mi se drag koji ima malo je grub - podseca na jeftinije masinice i definitivno je bilo bolje na starom modelu. Mozes da potrazis i stari MgF to je strava masinica al je i malo skuplja.

u svakom slucaju ne daj da te mutna voda odgovori od pecanja! pljoska u dzep i samo hrabro!
bistro Namigivanje
Sačuvana

Sasa
Mlađi član
**
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #2 poslato: 27.12.2008. 22:48 »

Moj potpis za bjelu stradic (2500), sad vec moze da se nadje za 100-120 dolara ako pazljivo pogledas,
Sačuvana

Vesko
Punopravni član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #3 poslato: 28.12.2008. 15:14 »

Za pare koje potrosis, Stradic MgF 2500,najbolja bez dileme,da li vredi $100 vise,za mene licno DA! i to u dvaprimerka!Ujedno rezervna spool od starog FH Stradic pase i na nju (to je ono sto je zbunjivalo mog druga Igora).Ziveli!!!
Sačuvana

DADO
Mlađi član
**
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 29.12.2008. 18:29 »

definitivno glas za belu 2500(jer nisam probao stelu)
Sačuvana

You don't fish for pike,you hunt pike!

Chaki
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #5 poslato: 23.01.2009. 17:32 »

Posto pecate pastrmku stradic je pravi izbor masinice. Imao sam FH model u 4000 velicini i odlicna masinica ali je meni zbog brzine samo za bucova koristila a njega inace najmanje pecam. Posto su smudj i stuka u prvom planu nabavio sam nesto sporije bas za takvo pecanje.

Izabrati pravi stap za takvu masinicu je stvar za diskusiju a po mnei masinica ionako sluzi samo da pokupi visak strune hehehe. Malo sale ali mislim da je stap vazniji od masinice i da na njemu treba vise obratiti paznju.
Sačuvana

Stranice: [1]
Štampaj
Prebaci se na: